söndag 24 maj 2009

Dagens ställ - Dagens datum är 090524

Och på den punkten viker jag inte en tum!
"Button down"-skjorta, Polo Ralph Lauren. Seglarskor, Timberland. Skärp, Saddler. Shorts, Åhléns. Klocka, Omega Seamaster (60-tal).

6 kommentarer:

 1. Ris och ros... snyggt och söndagsledigt.Föredrar helt klart dessa shorts framför cargo shortsen du bar igår. Cargo känns helt enkelt inte elegant.
  Ställer mig dock tveksam inför svart skärp i kombination med bruna skor och brunt klockarmband, även fast den svarta tonen går igen i skjortan.(som för övrigt är jätte trevlig)

  SvaraRadera
 2. SV: Så lite. Tack, tack! Men snart kanske, då jag funderar på att inkludera lite herrmode.

  SvaraRadera
 3. Carl: Tack för att du tar dig tid att ge fullödiga omdömen. Jag är med dig på dina resonemang. Tidigare var jag också ganska nitisk när det kom till matchning, men numera är jag lite mer "Hawaii". Kommentaren om cargo-shortsen tar jag dock som en komplimang. Om det bara hängde på shortsen så måste det betyda att jag förövrigt var elegant!? Och halvelegant är ett stort steg upp för mig, skall du veta.

  Linnéa: Trevligt, jag är förväntansfull.

  SvaraRadera
 4. det här gillades verkligen, klockan är fantastisk och stör mig inte heller på olika färg på skärp och skor, ibland kan de bli för stora kontraster men här fungerade det verkligen

  Mvh
  Jimmy
  fashionbycsn.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Jimmy: Klockan tycker jag också mycket om. Den är riktigt patinerad, vissa skulle säga sliten. Men urverket är riktigt fräscht.

  Ali: Thanks mate!

  SvaraRadera