onsdag 6 maj 2009

Dagens ställ - Fy fan! Hösten kom tillbaka, med regn och kyla.

Oljerock, Barbour Beaufort. Manchesterbyxor, Polo Ralph Lauren. Kashmirtröja, H&M. Boots, Prada. "Button down"-skjorta, Polo Ralph Lauren. Portfölj, Prada. Paraply, Polo Ralph Lauren. Slips, ärvd Lanvin.

7 kommentarer:

 1. Men då kan man passa på att klä sig lite varmare och snyggt. Precis som du har gjort.

  SvaraRadera
 2. Sitter du i de kläderna i skolan?

  SvaraRadera
 3. Hittade precis din blogg och är mycket imponerad av de inlägg jag läst hittills. En riktig pärla! (Kom hit tack vare tips från Fashion by CSN f.ö.)

  ...men, vad hände egentligen med byxorna i den här klädseln? :)

  SvaraRadera
 4. Lukas: Tack för de värmande orden.

  Peter: I dag blev det olyckligtvis så. Som tur är så sitter jag i ett nästintill tomt bibliotek, så mina eventuella skadeverkningar är begränsade till den stackars bibliotekarien.

  Magnus: Mangen tack! Det är väl inget fel på pyjamasbyxor? Det ger en känsla av Beppes godnattsaga. Och Beppe är fashion må jag säga.

  SvaraRadera
 5. Byxorna är riktigt snygga. Likaså jackan, en personlig favorit. Undrar däremot lite över vad det är för motiv på byxorna, är det fasaner eller?

  SvaraRadera
 6. Gabriel: Jag vet inte själv om jag tycker att brallorna är "snygga". De är mest komiska. Men jag tar mig själv och min klädsel på mycket litet allvar, så det är inga problem. Jackan ser helt ok ut, men är framförallt praktisk.

  Broderierna föreställer små fiskeflugor.

  SvaraRadera
 7. trevlig klädsel som vanligt :) skönt med någon som inte tar det på allt för stort allvar utan tar de för vad det just är: kläder!

  SvaraRadera