lördag 13 juni 2009

Amarone

Om jag behöver lyssna på ytterligare en förnumstig vinkonnässör, som med glasartad blick och hetsigt tal, pratar sig varm om mustiga Amarone-viner så kommer jag att kräkas. Varje gång det händer så sköljer nämligen ett enastående illamående över mig. Ett illamående som bara kan triggas av den fullkomliga självgodhet, som utmärker brandtal, rörande fullkomligt ointressanta ting.

Detta illamående kureras bäst med en iskall folköl. Gott så!

1 kommentar:

  1. ja du, folk får gärna vara intresserade av öl, vin eller vad fan som helst MEN fy faaan för folk som ser sig som lite finare och bättre just för att dom råkar ha ett visst intresse, än värre är att detta "intresse" är något dom annammat för att det är fint och självklart är dom whisky"fantaster" så dricker dom bara Islaywhisky för det är den enda bra, och självklart endast Single malt, något annat skulle inte komma på fråga sånt är ju för pöbeln.

    Ne fan har man ett sånt här intresse ska man fan va som ölexperten i aftonbladet, sjukt kunnig och intresserad men avslappnad och njuter gärna av en vanlig lager istället för att sitta och vara svår

    //Jimmy
    fashionbycsn.blogg.se

    SvaraRadera