tisdag 2 juni 2009

Dagens ställ - En söt liten pralin

Jeans, Acne. "Button down"-skjorta, Polo Ralph Lauren. Kabelstickad tröja, Polo Ralph Lauren. Skärp, Saddler. Mockasiner, Gucci.

11 kommentarer:

 1. Jag måste erkänna att med detsamma temperaturen letar sig över 20 graders strecket blir jag barnsligt förtjust i pastell.
  Gillar kombinationen turkos/rosa även fast jag själv nog aldrig skulle våga mig på det.

  SvaraRadera
 2. Våga rosa! Jag håller med dig om att pasteller är mycket lockande på sommaren. Turkos/rosa låter trevligt. Jag gillar rosa/grönt mycket.

  SvaraRadera
 3. snyggt! mycket sommrigt och härligt, önskar bara att fler vågade använda lite färg, istället för den svenske mannnen standrad uniform i svart, vit och grått.
  //Jimmy
  fashionbycsn.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Jimmy, jag håller med dig. Svenska killar har ju traditionellt varit lite ängsliga för färg, men det håller på att ändras. Men sen är det såklart inte alla som varken gillar eller passar i mycket färg.

  SvaraRadera
 5. skippa att rulla upp byxorna. Det ser fruktansvärt mesigt ut. Utan den detaljen skulle det hela se mycket med sofistikerat ut.. try it

  SvaraRadera
 6. Mitt problem är inte att bära pastell, däremot har jag svårt att känna mig bekväm i den klassiska preppy looken med flera olika pastell färger. Blir gärna rosa/vitt, turkost/vitt, gult/vitt etc.
  Ska öva på detta under sommaren, ett första steg blir att bära Gants madras skjorta(SS09) som jag införskaffade tidigare ivår.

  SvaraRadera
 7. Anonym: Jag tar det till mig. "Fruktansvärt mesig" är ju ett föga eftersträvansvärt epitet.

  Men hur i hela fridens namn skall jag kunna visa upp mina gudomligt vackra anklar om jag bär byxor i fullängd? Jag vill ju trots allt inte förvägra mina medmänniskor det ögongodiset.

  Carl: Jag förstår dig. Det är lätt att man känner sig som en utklädd clown första gångerna man använder många pasteller. En pajas som jag har dock inga betänkligheter.

  Skjortan från Gant kan jag tänka mig är ursnygg. Är själv mycket sugen på något liknande.

  SvaraRadera
 8. nu blir jag lite sådär igen med förstor kontrast i färg på skärp och skor...

  SvaraRadera
 9. Bra VN, du ligger på som en igel. Jag förstår din tanke fullt ut. Jag tror dock att vi har lite olika smak på just den punkten. Jag är inte så ortodox när det gäller matchning mellan skor, skärp, klockarmband etc.. Det finns säkert snyggare kombinationer, men för en enkel man som jag så funkar det.

  SvaraRadera
 10. Personligen så kan jag matcha militärgrönt natoband, flätat offwhite skärp och bruna seglarskor. Där går färgerna och materialen liksom ihop. Men när man blandar t.ex vitt och svart eller svart och brunt etc så tycker jag det blir lite för hård kontrast. Vill även passa på att säga att jag uppskattar all annan form av matchning du kört änsålänge så målet med mina kommentarer är således inte att såga hela din outfit!

  SvaraRadera
 11. VN, dina kommentarer är mycket uppskattade. Nyttig feedback på vad jag skall tänka på. Jag tar självklart inte illa upp. Jag håller egentligen med dig. En lyckad matchning är såklart bättre än en halvdan. Jag är dock inte den mest nogräknade av typer.

  Det är iofs. ingen bra ursäkt att vara lat och slarvig. Jag skall försöka bättra mig.

  SvaraRadera