tisdag 7 juli 2009

Almanackan säger 2009 - men min uppsyn säger snarare anno dazumal

Kavaj, Cottonfield. Skor, Car Shoe for Prada. "Button down"-skjorta, Boomerang. Tröja, J.Crew. Virkad slips, ärvd. Byxor, Polo Ralph Lauren.

3 kommentarer:

 1. Gillar den frekventa uppdateringen och en stor del av dina kläder, men du måste sluta använda citationstecken när du skriver button down-skjorta ;) Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
 2. Tröjan verkar riktigt snygg, fair isle?
  Dock känns den lite för mycket gråmulen höstdag på Brideshead till de svala byxorna som
  andas mer rosévin, turkosblått vatten och hög luftfuktighet.

  SvaraRadera
 3. Henrik, du vänliga själ, det gläder mig att du är med mig. För din skull skall jag sluta använda citationstecken. Det går mig lite emot dock. Engelska ord i svenskan är en styggelse, som helst skall motarbetas med stor frenesi. Men ok, vi kan väl säga att button down är ett vedertaget begrepp i svenska språket, och därmed ett godtagbart uttryck.

  Carl, tröjan är riktigt ok. Jag medger att det är lite svårt at se på bilden. Den har ett klassiskt Fair Isle-mönster. Den är dock inte tillverkad på Färöarna utan i Hong Kong. Så var det med den genuiniteten. Angående känslan den utstrålar, så har du, som så ofta, rätt. Vädret var dock lite gråmulet idag, vilket gjorde att den ändå fick åka på och utgöra någon slags passning till Brideshead.

  SvaraRadera