torsdag 30 juli 2009

Jag tar mitt pick och pack och flyttar

Som en gråtmild förälder skickar ut sin tonåring i den stora världen, släpper jag nu taget om denna bloggadress. Här har jag tagit mina första stapplande steg i den skrämmande bloggosfären. Jag har skapat pajiga inlägg, ett efter ett, men ändå lyckats få en härdad skara läsare.

Nu känner jag mig dock mogen att lämna denna trygga tillvaro för att istället pröva en större kostym. Ni följer väl med mig till www.gefundenesfressen.se? Snälla!
Skor, Car Shoe for Prada. Polotröja, Paul&Friends. Skärp, Riley. Byxor, H&M. Kavaj, Yves Saint Laurent. Jacka, Barbour Beaufort. Portfölj, Prada.

For you English speaking visitors, You can from now on find me at www.gefundenesfressen.se.

4 kommentarer:

 1. Jag kommer sakna Blogspot adressen men självklart så följer jag med till .se sidan! Bara du fortsätter i samma anda så kommer detta bli en ännu större succee.
  En dag som denna så kändes turtleneck kragen perfekt, underbart.

  SvaraRadera
 2. Självklart följer jag med! Din är den av få bloggar där jag aldrig blir besviken på ett inlägg.

  SvaraRadera
 3. Simon och Magnus, det värmer att höra era glada tillrop. Jag skall försöka hålla någon slags fason på inläggen även framgent.

  SvaraRadera
 4. Nice. Ser helt klart fram emot det! Alltid kul att hitta sånt som man från början inte behöver men som nu ter sig mycket nödvändigt.

  Fredrik

  ourclothes.blogg.se

  SvaraRadera