tisdag 28 april 2009

Dagens ställ - Mixa John Lobb med Dressman? Inga konstigheter!

Idag går jag hemifrån med en känsla av Thom Browne. Men först blir jag tvungen att pressa kavajen. Den har nämligen massakrerats av en alltför trång garderob.Kavaj, Riley. Chinos, Atlant från Dressman. Munkskor, John Lobb. Kashmirtröja, Lyle&Scott. Sidennäsduk, Matinique. Bälte, Saddler. Portfölj, Louis Vuitton Damier Altona.

4 kommentarer:

 1. Skön mix!

  /Erik

  SvaraRadera
 2. Ville bara passa på att tacka för en inspirerande och underhållande blogg. En fråga bara (om du anser den ohyfsad eller alltför privat - svara inte): Hur kan du som student, rent ekonomiskt kunna ha en garderob med så mycket dyra kläder?

  Ha en fin dag i solen!

  SvaraRadera
 3. Erik och Bateman, tack så mycket för berömmet.

  Bateman, inga problem. Jag jobbar vid sidan om studierna. Det är den ENDA förklaringen. Jag har NÅGRA kostsamma klädesplagg som jag köpt efter moget övervägande. Det är saker som jag gått och suktat efter länge. Jag gillar framförallt skor (mest loafers). Sen är det väl ingen hemlighet att jag gillar "preppy" kläder. Då blir det automatiskt en del Ralph Lauren och Gant i garderoben, som inte är jättedyra, men absolut inte billiga.

  Men jag vill säga att de billiga kläderna är de viktigaste. Om man kategoriskt tycker sig vara för fin för någon speciell butik/kedja så befinner man sig på ett jävligt sluttande plan. Med billiga kläder kan man bygga sig en bra basgarderob.

  SvaraRadera