tisdag 19 maj 2009

Det finns mycket viktigare saker att bekymra sig över än Sri Lanka

Nå, vi har fått slut på apartheid och saktat ner kärnvapenkapprustningen. Men vi måste få stopp på terrorismen och världshungern. Vi måste tillhandahålla mat och husrum för de hemlösa, motsätta oss etnisk diskriminering och främja medborgerliga rättigheter, men samtidigt stödja kvinnors lika rättigheter. Vi måste uppmuntra en återgång till traditionella moraliska värderingar. Men viktigast, vi måste sporra till social omtanke och mindre materialism bland dagens ungdomar.

Och det tar jag på mycket stort allvar!

4 kommentarer:

 1. Världsfreden och människors lika värde är något jag alltid har brunnit för, men sen Dunberg försvann känns allt mest hopplöst.

  SvaraRadera
 2. Carl, jag skickar dig mina mina uppriktiga kondoleanser.

  Det är med stor sorg och hjärtslitande vemod som jag beklagar att "The Now Chronicles" har gått till de sälla jaktmarkerna. Den samling lyriska mästerverk som var den livsstil - nej, den medborgarrörelse - som kom att forma gruppen, vars anhängare lyss till, "unga-vuxna-i-storstad-med-ett-betydande-bekräftelsebehov-och-ansenligt-klädkonto". Må bloggen, på tredje dagen, bli återuppstånden, eller för alltid falla i glömska. Amen!

  SvaraRadera
 3. Underbart att ta upp den monologen från Patrick Bateman! Aren´t the Sikhs killing like tons of Israelis down there?

  SvaraRadera
 4. Bateman - legenden!

  SvaraRadera