Jag har alltid tyckt att "cross over"-köket låter spännande och tilltalande. Liksom nytt och fräscht. Det är mat som ligger i tiden. Därför valde jag idag att inmundiga en riktig "cross over"-middag.
Med flinka fingrar kryssar jag mellan färskpotatis och matjessill. I ena sekunden mumsar jag på gräddfil och gräslök, bara för att i nästa ögonblick kasta mig över en knäckemacka med Västerbottenost. Blott ett ögonblink senare kanske jag läppjar på en iskall folköl. Maten förtärs i högt tempo och utan någon utstakad plan. Slumpen får avgöra vad som blir min nästa tugga.
Men det är inga som helst konstigheter, det är bara en "cross over"-måltid i all enkelhet. En helhetsupplevelse!
Med flinka fingrar kryssar jag mellan färskpotatis och matjessill. I ena sekunden mumsar jag på gräddfil och gräslök, bara för att i nästa ögonblick kasta mig över en knäckemacka med Västerbottenost. Blott ett ögonblink senare kanske jag läppjar på en iskall folköl. Maten förtärs i högt tempo och utan någon utstakad plan. Slumpen får avgöra vad som blir min nästa tugga.
Men det är inga som helst konstigheter, det är bara en "cross over"-måltid i all enkelhet. En helhetsupplevelse!
fan gefundenes du lever livet du, provar på nya saker och så haha
SvaraRadera//Jimmy
fashionbycsn.blogg.se
Ja Jimmy, inget är för vågat för mig. Man måste våga testa nya saker.
SvaraRadera