tisdag 30 juni 2009

Vädret underlåter sig att bjuda på någon slags mulenhet.

Men jag kan banne mig ge tillbaka med samma mynt.
Kavaj, J.Crew. Jeans, J.Lindeberg. Flätat skärp, Saddler. Seglarskor, JP. Sidennäsduk, Matinique. Kashmirtröja, H&M. Skjorta, Thomas Pink. Slips, Atlas Design.

4 kommentarer:

 1. Jättesnyggt, känns dock en aning mycket höst för en högsommardag med 25+ grader.(även fast kashmir är ett sådant fantastiskt material som funkar lika bra ljumna sommarmorgonar som kalla vinterdagar)
  Kavajen är superb, ofodrad?
  Din blogg uppskattar jag mycket, har blivit ett väldigt trevligt inslag i min vardag. Annars är bloggläsning inget jag någonsin skulle erkänna. Passar sig helt enkelt inte för en man som har lika nära till 20 som 50...

  SvaraRadera
 2. Carl, väderprognosen lovade "inte strålande" väder. Därav min klädsel. Som vädret artade sig så åkte dock kavaj och tröja av illa kvickt. Kavajen är förövrigt ofodrad och mycket trevlig.

  Det glädjer mig oerhört mycket att du finner det minsta lilla intresse i min blogg. Det känns inspirerande att, vid sidan av de gängse läsarna, även ha läsare som kan se tillbaka på sina tonår med nostalgi snarare än med fasa. Jag är trots allt inte purung själv längre, även om jag kanske inte färdats riktigt lika länge på den ädla resan som du.

  Jag förstår och sympatiserar med din iscensatta blogg-aversion. Vissa ting hålls bäst i det fördolda.

  SvaraRadera
 3. riktigt snyggt! ett riktigt bra exempel på att kavaj & jeans fungerar utmärkt tillsammans.
  //Jimmy

  SvaraRadera
 4. Ack ack, Jag säger då det!
  Snart är du där Gefundenes, fullständig perfektion till punkt och pricka!

  SvaraRadera